Monday, 12 February 2018

888 Teacoffee : Pilihan Minuman Seharian Terbaik

Teacoffee 888: Pilihan Minuman Seharian Terbaik AM


Teh Ceylon merupakan teh paling bersih di dunia dari segi sisa-sisa racun perosak, fakta yang disahkan oleh Jawatankuasa Teknikal ISO.TeaCoffee keluaran 888 adalah pilihan minuman harian Along Murni. Setiap hari tanpa minum Teh atau Kopi terasa sesuatu kekurangan dalam aktiviti seharian AM.

TEH TARIK KELUARAN 888

Minum Pagi
Rutin Minum pagi, AM pastikan pilihan AM adalah Teh Tarik keluaran 888. Teh Tarik 888 dicampur dalam serbuk segera berkualiti tinggi. Teh Tarik 888 mempunyai aroma harum tahan lama dan tidak ada pewarna tiruan dalam teh susu. Cuma tambah air panas dan Teh Tarik yang harum dan wangi telah tersedia. Semudah itu dan AM rasa cergas untuk memulakan aktiviti pagi dan tugas seharian.

WHITE COFFEE  KELUARAN 888

Tugasan Malam
Kalau AM terpaksa berjaga malam untuk selesaikan tugasan AM, semestinya White Coffee 888 menjadi pilihan. AM akan rasa segar untuk berjaga dan meneruskan kerja yang tertangguh di siang hari. AM cuma perlu bancuh dengan air panas dan keharuman aroma White Coffee 888 akan memenuhi bilik AM.  

KOPI O KELUARAN 888

TEH O WANGI ROS KELUARAN 888

Tetamu yang datang ke rumah atau Pejabat.
Setiap kali tetamu datang ke rumah, AM akan hidangkan dengan Kopi O dan Teh O Keluaran 888. Kopi 'O' dengan Arabica mengandungi lebih banyak biji kopi Arabica untuk menyediakan lebih banyak kopi aromatik. Ia hanya mengandungi biji kopi dan gula, tidak ada bahan pengganti seperti biji gandum dan jagung dalam bahan-bahannya. Yang paling menarik adalah, kualiti uncang kopi dan tehnya. Selalunya ketika mengacau uncang teh/kopi, uncang teh/kopi keluaran 888 tahan lasak dari tekanan. jadi isi kandungan uncang teh/kopi tidak terburai seperti uncang teh/kopi keluaran lain. Pada masa yang sama, setiap tetamu akan dapat menikmati rasa dan aroma kopi Arabica serta wangian Teh O yang memang terkenal dengan wangian ros dalam bentuk teh Ceylon. Begitu juga dengan adanya Kopi O dan Teh O keluaran 888 di pejabat. Setiap kakitangan kebanyakan memang penggemar produk keluaran 888. Dari jauh keharuman Kopi dan Teh boleh dihidu dari ‘pantry’.

Nak tau lebih lanjut tentang produk keluaran 888 boleh jengah di sini PRODUK 888

KATA ALONG MURNI:

AM AMAT MENGGEMARI KEHARUMAN BAU AROMA
 TEH DAN KOPI KELUARAN 888. 
HIDUP RASA TAK LENGKAP TANPA MENIKMATI 
SECAWAN KOPI ATAU TEH SEHARI. 
MEMANG ENAK DAN KELAZATAN DIJAMIN 
DI SAMPING MUDAH DISEDIAKAN. 
JOMM MINUM TEACOFFEE 888. 
PASTI CERIA DAN LENGKAP HIDUP KITA. 
WALAAAAA..


15 comments:

saidatul shyd said...

Teh 888 ni dari kecik lagi minum dulu tinggal di SP kilangnya area situ . Wangi teh ni

ALONG MURNI said...

memang pun.. sehari tanpa teh 888 tak meriah hidup rasanya!

Kylie wenn said...

tak pernah try teh dan coffee brand ni.. Boleh try try..

Suzlin Azreena Nordin said...

favourite kita ni. hari-hari minum teh o wangi tapi packaging lain, tak pernah jumpa yang individual pack mcm ni. nanti nak pi cari dekat mydin. sedap tu teh tarik. cecah dengan biskut kering. fuh~ power!

Nik Khazami Nik aziz said...

femes 888 ni. baunya mmg semerbak. suka sangat

Amanda Suria said...

Tak pernah tau kewujudan teh ni..first time tengok mesti sedap ni kan..SA suka minum teh tarik tapi x leh amal selalu sebab angin badan

Betty Liew said...

I saw they do have Teh Tarik. I not a coffee person but the Teh Tarik attract my attention.

Marshalizadotcom said...

Teh 888 ni teh legend tau. Skrg dah ada teh tarik kegemaran Marsha ye. Kena cari ni

Hanny Abdullah said...

Tak pernah lagi cuba teh 888 ni. Sis bukan hantu teh tapi hantu kopi..so kena ada kopi so bolehlah nanti sis cuba white coffee dia. Thanks for sharing

Bro Framestone said...

Macam pernah dengar jenama teh ini.. ke masa dedulu / kecik selalu minum kot.. tak beberapa ingat

alia farhan Said said...

Betul..cap 888 ni mmg best power tau aroma dia..boleh addict

Sunshine Kelly said...

Tak pernah cuba kopi segera brand ini, macam ok juga. I will check it out, nak try juga.

Ana Suhana said...

Nak try lah brand 888 ni juga. Nampak pekat teh tarik tu. Confirm sedap. Xyah susah2 nak bancuh teh tarik lepas ni.

Absolute Yana said...

Hurmmm...i will need to get my parents to try this brand out since they drink more tea than i do...hehehhe hopefully they will like this better than their current brand.

Siti Yang Menaip said...

penah tengok.. tapi slalu mak beli brand lain. bolehla nanti suggest kat mak cuba yang ni..