SHOPEE: JAMINAN HARGA TERENDAH (LPG) - PENGEMBARAAN ALONG MURNI (AM)

Wednesday, 18 July 2018

SHOPEE: JAMINAN HARGA TERENDAH (LPG)


SHOPEE: JAMINAN HARGA TERENDAH (LPG)
JUALAN KILAT SHOCKING SALE
ONLINE SHOPPING


Online shopping?? Rasanya hampir setiap wanita mengenali Istilah Shopping Online termasuklah Along Murni (AM). Yelah..mana tidaknya, sebab AM tak perlu buang masa memandu ke shopping Mall untuk membeli barangan kelengkapan dan keperluan rumah. Tak perlu fikir tentang masalah ‘parking’  dan yang paling penting tidak perlu berdepan dengan kesesakan lalulintas yang semakin meruncing terutama AM yang tinggal di Kuala Lumpur.

Pasti para wanita dan ibu ibu tahu pasal Shopee kan? AM dapat tahu yang Shopee, platform e-dagang terkemuka di Asia Tenggara dan Taiwan bakal melancarkan Kempen Ekspo Elektronik Shopee - Jaminan Harga Terendah (LPG), satu siri promosi hangat dari 23 hingga 26 Julai 2018.

Lebih daripada 20 jenama elektronik turut serta termasuklah Armaggeddon, Alcatroz, honor, Mono Digital, Philips, Russell Taylors, Tefal, Vivo, Xiaomi dan banyak lagi. Terdapat lebih daripada 1,000 produk termasuklah telefon pintar, gajet, kelengkapan rumah, komputer dan aksesori yang boleh dibeli dengan potongan harga sehingga 90%.Menerusi usahasama teguh dengan jenama ini, AM sebagai pengguna boleh menikmati harga terendah ke atas semua produk yang dilabel ‘Lowest Price Guaranteed’ (Jaminan Harga Terendah) dan sekiranya AM terjumpa produk yang sama dijual di platform lain pada harga lebih rendah, Shopee komited untuk menebus semula 120% daripada perbezaan harga tersebut dalam bentuk syiling Shopee. Memang menarik kan jaminan harga yang ditawarkan kan??Bermula 23 Julai, Shopee menawarkan Jualan Kilat Shocking Sale sepanjang tempoh 24-jam yang membariskan potongan harga ke atas pelbagai produk elektronik berjenama. AM dan pengguna lain boleh merebut jualan murah produk elektronik untuk keperluan profesional dan peribadi. KIta boleh mendapatkan aksesori komputer seperti papan kekunci dan tetikus wayarles daripada jenama Logitech. Sementara itu, penggemar music boleh mendapatkan alat bantuan audio (headphones) daripada jenama Marshall dengan harga istimewa. Pelbagai lagi produk berkualiti dijual pada harga menarik termasuk cakera keras storan (external drive) daripada jenama Seagate dan rangkaian jam pintar untuk mereka yang aktif.Selain daripada jualan kilat Shocking Sale, AM boleh mendapatkan pilihan ratusan produk di LPG Tech Zone sepanjang 4 hari Ekspo Elektronik ini berlangsung. Setiap hari, Shopee akan menampilkan dua jenama elektronik terkemuka dengan barisan produk pada harga menarik. Dalam masa yang sama, pengguna boleh membeli-belah dari rangkaian jualan murah mengikut tema kempen bagi memenuhi keperluan elektronik mereka. Di “LPG Tech Zone”, lebih 500 produk termasuk telefon pintar bertaraf premium, kamera dan komputer riba daripada Xiaomi, Huawei, honor, ASUS dan pelbagai lagi jenama besar turut menyertai kempen jaminan harga terendah.Kepada pengguna lain yang mencari kelengkapan rumah yang moden boleh meninjau kempen jualan murah “Everything for Your Home” sepanjang ekspo ini untuk menikmati promosi hebat ke atas produk daripada jenama Philips, Senheng, Tefal, Midea dan banyak lagi. Untuk penjimatan berganda, tebus baucar bernilai sehingga RM100,000 sepanjang kempen untuk pembelian mereka.

Dan yang paling menarik, tertarik dan kebabommm adalah Shopee akan melancarkan pertandingan “Tag a Bro, Win Like a Pro” dari 23 hingga 26 Julai kepada semua Peminat Facebook Shopee. Yang kaki media sosial ini hanya perlu :

  • mencari satu produk elektronik dengan label LPG di Shopee
  • ambil gambar produk tersebut dalam troli membeli-belah
  • kemudian tag seorang kawan lelaki
  • tinggalkan komen mengapa mereka ingin memenangi produk tersebut.

Pemenang bertuah akan menerima produk elektronik kegemaran mereka bernilai hingga RM1,000 setiap satu untuk dikongsi bersama rakan baik mereka.

Untuk maklumat lanjut, layari https://shopee.com.my/m/electronics-expo bermula 16 Julai 2018. Muat turun aplikasi Shopee secara PERCUMA di App Store atau Google Play.

KATA ALONG MURNI:

BOLEH FOLLOW CARA AM BUAT NANTI DI FACEBOOK AM (WWW.FACEBOOK.COM/MNURULAIN
SEBAB AM PUN NAK TURUT SERTA DALAM PERTANDINGAN SHOPEE INI. 
MANA TAU REZEKI AM DAPAT BARANGAN IDAMAN AM.
 DAN YANG PALING PENTING KAWAN LELAKI YANG AM TAG PUN DAPAT HADIAH JUGA. MEMANG BERBALOI SHOPPING ONLINE DI SHOPEE WOOOO.. JOM RAMAI-RAMAI KITA MEMBELI BELAH DI SHOPEE.

1 comment:

Farahain ZFA said...

wowwww...jom bershopeeee..