WEDDING HOMESTAY : PAKEJ MENARIK DARI RNN CEM SDN BHD - PENGEMBARAAN ALONG MURNI (AM)

Friday, 27 July 2018

WEDDING HOMESTAY : PAKEJ MENARIK DARI RNN CEM SDN BHD


WEDDING HOMESTAY : PAKEJ MENARIK DARI RNN CEM SDN BHD
SERBA LENGKAP & HARGA BERBALOIBila bercakap mengenai perkahwinan, semestinya kaum perempuan begitu teruja. Semuanya mengimpikan perkahwinan yang indah dan bahagia. Kalau boleh Till jannah. Perkahwinan bukanlah sesuatu perkara untuk suka-suka. Kita berkahwin untuk menghalalkan hubungan sah sebagai suami isteri dan meneruskan legasi keluarga disamping memenuhi tuntutan agama.


AlongMurni (AM) berkesempatan untuk menjengah Majlis Rumah Terbuka Terlajak Raya yang dianjurkan oleh RNN CEM Sdn Bhd dengan kerjasama Chef yang begitu petah berkata-kata iaitu Chef Yang Jamil. Bila AM menjejak kaki ke majlis ini, AM terkesima dan kagum dengan hasil rekaan dan ketelitian setiap perincian konsep yang cuba diketengahkan. Nak tau kenapa?? Konsep yang cuba diketengahkan dan diperkenalkan begitu unik dan terbaru iaitu dengan Tema ‘Wedding Homestay’.

Wedding Homestay

By RNN CEM SDN BHD
27, Jln Doktor U1/67,
 Kawasan Perindustrian Temasya,
 40150 Shah Alam, Selangor
016-873 4032

INFORMASI TENTANG RNN CEM SDN

RNN Catering & Event Management di uruskan penuh oleh RNN CEM SDN yang beroperasi di Jalan Sentul Kuala Lumpur di terajui oleh Pn Fadlina Lai (Pengarah Urusan) dibantu oleh En Khairul Haizal (Marketing Officer) , En Kamarul Izwan (Operation Manager), Chef Norhashimah ( Head Chef) serta ahli pasukan hebat yang lain. Syarikat ini berpengalaman lebih 15 Tahun dalam industri katering dan pengurusan majlis. Tidak hairanlah setiap kerja dalam menjayakan majlis dibuat dengan lebih teliti dan professional. RNN Catering & Event Management juga mengendalikan perkhidmatan katering untuk majlis kecil kecilan mahupun besar seperti akikah, seminar, keraian, majlis pertunangan, majlis perkahwinan dan sebagainya.Pemilihan homestay juga adalah mengambil kira aksessebiliti, kemudahan dan keluasan tempat. Paling penting homestay ini juga telah dilengkapi dengan kemudahan dan telah didekorasikan oleh pakar pereka dalaman tersohor iaitu Pak Abu.Turut hadir beberapa jemputan VVIP dan VIP yang hadir ke Majlis Rumah Terbuka RNN Catering & Event Management Sdn Bhd, antaranya seperti YBhg. Datuk Rashidi bin Hasbullah, Ketua Setiausaha Kemeneterian Pelancongan dan Kebudayaan Malaysia, Puan Seri Hjj Dayang Normala (isteri Allahryarham Tan Seri Elyas Omar, Dato' Jalaluddin Hassan, Dato' Shah Rezza, Rumah Amal Kebajikan  Persatuan Islam Peribadi Mulia, Sungai Kantan Kajang Selangor dan Akademi Tahfiz Al Abrar.
Pihak RNN Catering & Event Management Sdn Bhd kini mencari 10 pelanggan yang bertuah untuk diberikan diskaun terhebat iaitu REBAT sehingga RM 8000. Wahh!! Apa lagi?? Musim cuti sekolah dan pasti ramai yang mencari pakej-pakej perkahwinan yang berbaloi dan lengkap dengan semua.

PILHAN MENU MAKANAN

Untuk pakej makanan di Wedding Homestay by RNN Catering & Event Management Sdn Bhd, mereka menawarkan 2 pilihan menu makanan. Tiada paksaan dalam pemilihan makanan ni, cuma ada beza untuk 2 set ini. Ada menu biasa dan menu kampung.

Menu Cadangan 1
Menu Cadangan 2 (Menu Kampung)
         i.            Nasi minyak/ Briyani 80%
       ii.            Nasi putih 20%
      iii.            Ayam masak merah/ goreng berempah
     iv.            Daging hot Palembang/ masak hitam
       v.            Dalca sayur
     vi.            Acar Jelantah dan Papadom
    vii.            Buah dan kordial punch
  viii.            Tea corner dan 30% dessert
     ix.            2 jenis kuih kukis
       x.            Bubur kacang/ pulut hitam

         i.            Nasi putih beras Basmati Pusa
       ii.            Ayam goreng berempah
      iii.            Daging salai masak lemak cili api/ kawah
     iv.            Sayur campur
       v.            Ikan kering
     vi.            Ulam-ulaman dan sambal belacan
    vii.            Buah dan kordial punch
  viii.            Tea corner dan 30% dessert
     ix.            2 jenis kuih kukis
       x.            Bubur kacang/ pulut hitam

PAKEJ WEDDING HOMESTAY

RM35/ pax - 1000pax (Harga promo RM27.99/pax)
RM40/ pax - 800pax (Harga promo RM29.99/pax)
RM58/ pax - 500pax (Harga promo RM40.99/pax)

Pakej termasuk menu pilihan, pramusaji 14 orang, 4 serving dome, set keluarga pegantin/ VIP beserta dengan hidangan raja sehari untuk 10 orang. Menu hidangan raja sehari: Ayam golek, ikan siakap sweet sour, sayur campur, udang, buah-buahan.

Selain daripada untuk digunakan sebagai homestay untuk majlis perkahwinan, RNN Catering & Event Management Sdn Bhd  juga menyediakan perkhidmatan majlis akikah, khatam Al-Quran, sambutan hari lahir dan banyak lagi.Sebarang pertanyaan dan tempahan, boleh hubungi:-
RNN Catering &Event Management Sdn Bhd
No 2, Jln Terap Off Jalan Kovil Hilir,
Jalan Sentul, 51100,WP Kuala Lumpur.

Office: 010-3672383 / 013-2829394
Hotline : 016-873 4032 /012-325 2383

Email: sales.hotcatering@gmail.com

IG  hotcatering
Youtube : hotcateringKATA ALONG MURNI

AM SANGAT SUKAKAN DAN KAGUM DENGAN DEKORASI YANG TERHASIL. 
RNN CEM SDN BHD SEMESTINYA MENYAJIKAN PAKEJ-PAKEJ MENARIK 
SERBA LENGKAP DAN SEMPURNA 
UNTUK MAJLIS PERKAHWINAN DENGAN HARGA YANG BERBALOI. 
PADA YANG BERMINAT, BOLEH MEMBUAT TEMPAHAN SEGERA.
 JANGAN LENGAH DAN RAGU-RAGU.. 
PILIH RNN CEM SDN BHD PASTI BERBALOI!!!

2 comments:

Sheila Adziz said...

wow... menarik pakejnya... pelamin pun cantik...

Suria Amanda said...

Sekarang semua dah senang kan...sediakan duitnya aje..x yah berkecah rumah sendiri..dah ramai orang buat dah termasuk family SA