Monday, 12 November 2018

JATUH HATI PADA PERCUBAAN PERTAMA: PRODUK JOLIE – SHIMMER SHINE CUSHION


JATUH HATI PADA PERCUBAAN PERTAMA: 
PRODUK JOLIE – SHIMMER SHINE CUSHION


Baru-baru nie AlongMurni (AM) dikenalkan dengan satu produk kecantikan oleh sahabat yang comel gituuu iaitu Cik Puan ‘K’.. Yelahh.. tengak dia selalu flawless dan lawa gitu mesti la nak cuba jadi comel cam dia kan?? Walaupun anak dah besar panjang, tapi wajah meletopp wooo..

Bagi yang mengenali AM mesti tahu yang AM nie seorang lasak dan mempunyai masalah kulit kering. Nak nak sekarang air cond kat pejabat AM bekerja sekarang betul-betul dihalakan ke muka AM.. Mesti la AM orang yang paling risau dengan masalah kulit muka AM. Mana taknya, pepagi bukan main lagi ceria muka nie dah nak petang-petang abis bercapuk muka kesan foundation dengan bedak alas yang AM pakai sebelum ini.

Jadi bila Cik Puan ‘K’ nak membantu AM yang sering merungut masalah kulit kering ini, memang macam Bulan jatuh Ke Riba la kan?? Hehehehe.. Tetiba rasa nak berpantun pula..

Cik Puan ‘K’ wajah Berseri,
AM pula rasa Iri Hati,
Produk Jolie Nama Diberi,
Tampil Seri Bak Bidadari.

Jujur AM katakana bila sekali je cuba, terus AM jatuh hati. Nak tau sebab apa?? Senang tau nak pakai Produk Jolie ini. Cuma tempek-tempek kat muka dah ok.. AM rasa yakin dan puas hati bila tengok masalah kulit AM dah tak ada tau AM bila cuba product Jolie ini.




Produk Jolie ini merupakan bedak premium berkualiti keluaran Malaysia yang telah dipasarkan semenjak bulan September 2018. Bedak Cushion Jolie adalah setanding dengan bedak wajah antarabangsa yang ada di pasaran. AM rasa produk Jolie yang ringkas dan mudah ini mampu bersaing di pasaran kecantikan di Malaysia.

Shimmer Shine Cushion ini mempunyai formulasi istimewa yang mengandungi Vitamin C dan SPF35+ yang mampu melindungi kulit dari Sinar UV yang merbahaya. Kalau nak tahu, Cushion adalah sejenis produk “coverage” dalam bentuk compak yang menggabungkan powder dan liquid foundation.



Ada dua  warna, iaitu CREAM untuk kulit putih atau cerah. Manakala CARAMEL untuk kulit sawo matang atau hitam manis. Semestinya AM memilih Jolie jenis Caramel sebab AM kan jenis kulit hitam manis..

Nak tahu tak kenapa AM terpaut dan jatuh hati dengan produk Jolie ini?
  • mampu mengekalkan kelembapan kulit dan menjadikan wajah AM lebih muda bermaya dengan glowing secara semulajadi setiap kali pengunaan bedak Jolie.
  • Pemakaian yang nipis sahaja
  • Mampu menutupi kecelaan kulit wajah dan tona tidak sekata
  • Tekstur yang ringan pada kulit wajah dan tidak berminyak
  • Tidak meninggalkan kesan bedak pada tudung dan baju sekiranya sesi peluk-peluk laga pipi Bersama teman-teman
  • Mudah dipakai, hanya 2 minit untuk bersiap
  • Mudah dibersihkan dengan air dan mesra wuduk
  • Mampu mengatasi jeragat dan mengecilkan liang pori di wajah dengan pengunaan berterusan
  • Tidak membuat kulit kusam dan berkerak dengan bahan-bahan premium berkualiti tinggi dalam penghasilan Jolie
  • Kesan wajah segar dengan efek shimmer shine dari Jolie
  • Dijamin HALAL dengan kelulusan KKM.

AM kongsikan juga wajah AM sebelum menggunakan Produk Jolie dan Selepas menggunakan Jolie yea.. 

Sebelum menggunakan Jolie - Kulit AM nampak kusam dan ada macam bintik-bintik halus

Selepas menggunakan Jolie - Muka penuh senyum wooo!! warna tona kulit sekata dan kelembapan kulit jelas nyata

Tambah menarik lagi, walaupun AM melakukan aktiviti lasak dan berpeluh di luar, muka AM masih segar dan kekal menarik!! Baru AM rasa yakin nak bergerak dan melakukan sebarang aktiviti!! Cayalah Jolie!!


 Sebarang tempahan boleh email kan ke
joliebeauty.hq@gmail.com
www.facebook.com/joliebeauteproducts
www.instagram.com/jolie_beaute

Harga biasa RM75 dan untuk masa yang terhad ini boleh didapati dengan harga promosi 2 pcs Jolie hanya RM100 sahaja.. Diulang HANYAAA RM 100 UNTUK 2 PCS JOLIE!!!

KATA ALONG MURNI

SEKARANG KALAU NAK CANTIK BOLEH MENJIMATKAN MASA DAN WANG. 
HANYA PRODUK JOLIE JADI PENEMAN DAN PILIHAN. 
MASALAH KULIT KERING AM BERJAYA DIATASI DENGAN PRODUK JOLIE!! 
AM SUKA SANGAT!! MEMANG TERBAIK DAN BERBALOI UNTUK MEMILIKI PRODUK JOLIE INI!!

No comments: