Monday, 1 April 2019

ALOE AC CLEAN BUBBLE CLEANSER KELUARAN HANSAEGEE NATURE JADI PILIHAN ALONGMURNI


ALOE AC CLEAN BUBBLE CLEANSER 
KELUARAN HANSAEGEE NATURE JADI PILIHAN ALONGMURNI

KEKAL SEGAR, TIADA LAGI MASALAH KULIT KERING DAN TAMPIL YAKIN

Kulit wajah rasa lembab dan segar untuk terus melakukan aktiviti luar
Selama sebulan ini, AlongMurni (AM) sangat sibuk dengan tugasan di tempat kerja yang memerlukan AM kekal aktif dan Travel sana sini. Bila melakukan aktiviti luar, semestinya kulit muka AM terdedah kepada habuk dan panas terik. Nasib baik AM menggunakan ALOE AC CLEAN BUBBLE CLEANSER keluaran HANSAEGEE NATURE. 

Menariknya produk buatan Korea ini diperbuat daripada 10 jenis ekstrak tumbuhan semulajadi. 2 jenis bahan semulajadi utama dalam produk ini adalah Aloe Vera dan Tea Tree Oil. AM memang suka bila ada produk yang menggunakan Aloe Vera sebagai bahan utama tau!! Nak tahu kenapa??

AlongMurni selesa menggunakan produk Hansaegee Nature

Aloe Vera terkenal sebagai satu tumbuhan semulajadi yang turut menjadi penyembuh terhebat untuk kulit muka. Banyak manfaat aloe vera seperti membasmi jerawat, mengecilkan pori-pori, menghaluskan kulit muka, mengurangkan kesan jerawat mencerahkan wajah, melegakan kesan sunburn dan melembapkan kulit.

sumber dari Google Image : Picture Aloe Vera

Tea Tree Oil pula merupakan pilihan popular masa kini kerana ianya dapat mencegah dan mengurangkan parut jerawat. Gabungan aloe vera dan tea tree oil semestinya sangat bagus untuk membasmi jerawat dan juga melembapkan kulit.

Sumber dari Google Image: Picture Tea Tree Oil

Semestinya produk Aloe AC Clean Bubble Cleanser ini membantu dalam:

  • Menyembuhkan dan mengurangkan masalah jerawat
  • Mengawal sebum dan minyak
  • Melembapkan kulit
  • Mengecilkan dan menghaluskan pori-pori
AlongMurni suka dan jatuh cinta dengan Aloe AC Clean Bubble Cleancer

Bila AM menggunakan Aloe AC Clean Bubble Cleanser sebaik sahaja AM mengepamnya, ia akan segera dipam keluar sebagai Gelembung Lembut di tangan. Bubble Clean Aloe AC ini berbeza dari produk pembersih muka yang lain kerana ia adalah pembersih kualiti yang baik. AM rasa puas bila membilas dan kesegaran terasa pada kulit wajah.

Selepas AM menggunakan produk ini setiap kali mencuci muka, kulit muka terasa lembab dan segar tau! AM teruja sangat sebab masalah utama kulit muka AM yang sering kering dan menggelupas berjaya diatasi. Yelah, AM kan bekerja dalam suasana Air Cond dan kadang-kadang terpaksa melakukan tugasan luar. Jadi Am dah jatuh cinta pada Aloe AC Clean Bubble Cleanser dan akan terus kekal menggunakannya.

Bagi pembaca yang mempunyai masalah seperti AM, Am sarankan untuk mencuba dan menggunakan produk Aloe AC Clean Bubble Cleanser ini. Harganya cuma RM 65 untuk saiz 150 ml.

Info lanjut boleh terjah di link di bawah yea.


KATA ALONGMURNI

SELEPAS MENGGUNAKAN ALOE AC CLEAN BUBBLE CLEANSER, 
KULIT MUKA AM TERASA SEGAR DAN 
TIADA LAGI MASALAH KULIT WAJAH KERING. 
AM SANGAT SARANKAN UNTUK MENCUBA DAN RASAI SENDIRI 
PRODUK HANSAEGEE NATURE. MEMANG TERBAIK, BERKUALITI DAN 
AM PUAS HATI SANGAT TAU!!

23 comments:

Tedi said...

patutlah tulus mulus...

el said...

mmg el pun suka kalau skincare yang ada aloe vera and tea tree oil..tea tree oil ni baru jer el pakai untuk merawat jerawat..mmg best..jerawat cepat kecut n parut pun xde..aloevera plak mmg ada sentiasa untuk penyembuhan kulit kan..dua2 ni mmg kalau ada dlm skincare terbaik..n produk hansaegee ni mmg best..el dah try dia punya whitening cream..terbaik,nti nak try yg ni plak

Chris_Sella said...

Skincare jenis aloe vera dan tea tree oil memang bagus, lagipun bahan-bahan dia semuanya bersifat natural. rasanya memang jarang orang yang sensitif dengan aloe vera dan tea tree oil ni.

Rawlins GLAM said...

Makin banyak pula Rawlins baca good review untuk produk Hansaegee nie. Nie yang membuatkan Rawlins rasa teruja nak try gak - tambahan banyak pula kebaikan dia kan

khai artzfar said...

wah kita pun hmpir ada masalah yang sama sebab duduk dalam AC je kan ?nanti nak cubalah! lelaki pun boleh pakai kan AM?

Julia Mahir said...

Aloe vera dengan tea tree oil - gabungan dua benda yg kita suka. Aloevera mmg sgt menyegarkan and tea tree oil pulak byk benefit utk skin. Mesti elok sgt clanser ni kan.

Tengkubutang said...

Aloe Ac Clean Bubble Clenser ni antara wishlist TB.. nanti nak try la.. sebaba dah ramai review kata best .. so, kulit sensitif macam TB ni pun rasa nak try.. hehehe

Izaramli said...

Ramai yang cakap cleanser ni best. Macam teringin pulak nak try. Iza suka jugak produk yang ada Aloe Vera ni. Sejuk je rasa kalau pakai. Orang kata Aloe Vera ni boleh hilangkan sun burn jugak kan? Nanti bolehla nak try cari jugak.

xulhlmi said...

no wonder hakak murni ni kulit gebu gebas mulus gittew. Nak try lah aloe vera ni, asyik pakai aloe vera dari korea je. Heheh, thanks for info yaaa

Cik Puan Ena said...

Ramai review produk ni bagus untuk skin. Lepasni kulit makin cantik gebu lah..ala korea gitu. Aloe vera memang dari dulu terkenal dgn keberkesanannya.

MaisarahSidi said...

Suka pula dengan pencuci muka berbuih lembut yang ni. Ada khasiat aloe vera lagi tu. Nanti kalau dah habis pencuci muka yang ada, bolehlah try yang ni.

www.maisarahsidi.com

Nina Mirza said...

Wahhh.... Kita tengok review ramai bilang cleanser ni bagus. Kita memang suka pakai produk yang ada TTO, sesuai sangat bila muka tengah ada jerawat. Sangat efektif. Pasni boleh laaa try yang ni lak, ada add aloe vera!

Mimie said...

Saya memang palai cleanser dari hanssegee ni. Memang kukit muka rasa beraih dan freah. Yakde pin rasa tegang or ledih. Buihnya tuh lembut je. Bau pun wangi. Memang bagus cleanser ni.

iffah208 said...

Bonde dah pakai Hansegee Cleanser ni memang bagus dan serasi dengan kulit muka Bonde! selesa sangat buih -buih tu paling disukai...

Zharif Azis said...

First time jumpa cleanser yang dalam bentuk buih macam nie. Mesti best je pakai kan. Nanti nak cuba lah and rasai sendiri keberkesanan produk nie. Biasanya produk2 korea mcm nie bagus.

Emi said...

Laa murni pun pengguna hansaegee jugak ke? Ramai kan yang guna jenama ni? emi sendiri tak pernah cuba, so tak tahu la tahap keberkesanan dia tu macam mana.

Syiera Firdaus said...

Ramai betul review pasal cleanser ni. Nampak menarik sebab berasaskan semula jadi ja. Suka dengan foam cleanser ni. Boleh cuba lepas ni

AyuArjuna BiGoshh said...

Memang best produk ni. Sebab memang pernah pakai ketara keberkesannaya. And lepas pakai mmg rasa kesegarannya. Muka rasa lebih bersih :-)

Jia Shin Lee said...

I've seen a lot of friends using this product, I am tempted to buy as well since my cleanser is finishing up, foam cleansers are my favorite.

mrsliez said...

Liez pun suka ac aloe vera ni.. seronok pakai dan yang best bau dia sgt menennagkan. Buih2 halus tu memang mencuci betul sbb liez jenis muka berminyak, lepas cuci terus muka rasa bersih dan segar

CXopportunities said...

Cx pon pakai ac aloe vera hansaegee ni. Best sangat . Foam dia kemain wow lagi. Muka mmg rasa bersih je tau. Dahlah wangi. Puas hati cuci muka. Pastu dia kekal jeelembabkam dan tak kering terik pon. Sungguh recommended. Alhadmulillah sesuai dgn kulit cx juga

Sunshine Kelly said...

I read many good reviews about this product. Rasa nyer nak try juga la, nanti i will check it out

Rabiatul Adawiyah said...

Ruby suka produk berdasarkan Aloe Vera. Bagus utk kulit yang sunburned dan cuaca macam kita ni. Hehe. Nanti nak cari produk ni. Harga dia not bad. Review pun banyak positif.