Tuesday, 5 November 2019

DR.BEAU: RAWATAN SERUM UNTUK KULIT BERMASALAH


DR.BEAU: RAWATAN SERUM UNTUK KULIT BERMASALAH
MENGANDUNGI VITAMIN E
 100% SEMULAJADI

Apabila berdepan jerawat, jeragat atau kesan-kesan bintikan dan pigmentasi, ia boleh menurunkan keyakinan atau harga diri seseorang tak kira samada lelaki ataupun perempuan. Jadi #AlongMurni (AM) merasakan isu penjagaan kulit wajah sememangnya sentiasa dititikberat bukan hanya untuk penampilan diri tetapi kesihatan kulit yang optimum.


Seorang rakan AM menyarankan AM untuk mencuba produk Dr Beau. Dr.beau adalah serum untuk  menjaga dan merawat kulit dalam masa 24 jam. Dr Beau diperkaya dengan pelbagai bahan ekstrak minyak semulajadi dari tumbuhan. Dr Beau bertindak untuk melembapkan kulit, melindungi serta merawat kulit wajah yang bermasalah seperti kulit kering, kulit berjeragat akibat sinaran UV, dan kulit berjerawat. Penyelesaian bagi permasalahan AM bukan?

Sebelum AM menggunakan produk kecantikan dan kesihatan kulit, perkara paling utama yang perlu AM kenalpasti adakah produk yang selamat digunakan atau tidak digunakan. Bukan apa, AM takut juga takut tersalah pilih produk akan memberi kesan buruk lagi kepada kulit AM dikemudian hari nanti. Serum Dr Beau selamat digunakan kerana ia telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia ( KKM NO : NOT170502921K).


Sepanjang 7 hari AM mencuba produk Dr Beau, AM nyata puas hati dengan kesan pada kulit wajah AM. Tiada lagi masalah jerawat memang buat AM tersenyum.



Untuk makluman lanjut, keluaran Teja Herbs ini telah mula diperkenalkan pada tahun 2015 dan lebih 300,000 botol telah terjual. Ianya diperbuat dari ekstrak herba-herba semulajadi dan dirumus khas oleh kilang tempatan. Produk keluaran bumiputera ini diyakini halal dan bukan berbentuk bahan kimia berbahaya. Terbukti keberkesanannya, Serum Dr Beau telah laris dijual lebih 300,000 botol. Pengguna Serum Dr Beau bukan sahaja dari negara Malaysia malah negara luar juga turut menjadi pengguna Serum Dr Beau seperti di negara China, Taiwan, Brunei, Thailand, Singapore dan juga Indonesia.

Adunan berkualiti premium adalah dari formulasi bioteknologi terkini yang menggunakan teknologi pemprosesan penyulingan molekul dan pengekstrakan superkiritial yang disahkan dan dijamin selamat oleh Kementerian Kesihatan Malaysia.

BAHAN YANG TERKANDUNG DI DALAM DR BEAU DAN FUNGSI 

Vitamin E
Bertindak untuk merawat kulit
Rosehip Oil
Melembut, melembap, melindungi kesihatan kulit
Argan Oil
Bagus untuk kulit kering
Almond Oil
Rawat sel kulit mati
Apricot Kernel Oil
Kaya dengan vitamin A, C dan E yang bertujuan 
melindungi kulit dari penuaan
dan rosak akibat kesan sinaran matahari



PENGGUNAAN SERUM DR BEAU SECARA BERTERUSAN :
  • Merawat masalah kulit kusam.Membantu memudarkan jeragat yang kronik.
  • Menghilangkan jerawat dan parut jerawat.
  • Merawat kulit gelap yang disebabkan oleh cahaya matahari yang terik.
  • Membantu menghilang masalah lebam bawah mata.
  • Membantu kulit untuk lebih lembab tanpa masalah kulit kering dan berminyak.
  • Membantu menghilangkan white head dan black head pada wajah.
  • Membantu merawat parut yang disebabkan melecur.


TESTIMONI PENGGUNA DR BEAU




Boleh klik Link di bawah untuk informasi lebih lanjut berkaitan Produk Keluaran Teja Herbs ini dan boleh hubungi 016 963 3443 untuk pertanyaan berkaitan produk dan pembelian produk 


KATA ALONGMURNI

SEJAK AM DIPERKENALKAN DENGAN DR BEAU INI, 
ALHAMDULILLAH KULIT AM DAH TIADA MASALAH JERAWAT 
DAN PARUT DAH TIDAK KELIHATAN. 
TAMBAH SENANG BILA NAK PAKAI MAKE UP, 
TIADA LAGI MASALAH 'LOPAK' DAN 
AM BOLEH TERSENYUM DAN YAKIN 
BILA BERDEPAN DENGAN ORANG RAMAI. 
MEMANG TERBAIK SERUM DR BEAU KELUARAN TEJA HERBS INI.




11 comments:

yaya_flanella said...

Menarik juga serum dalam bentuk kapsul macam tu. Ingatkan serum rambut. Rupanya serum untuk penjagaan wajah. Nak try la nanti. Nampak macam best je serum ni hee

Nina Mirza said...

Nina pun antara pengguna serum Dr Beau. Memang best dan berkesan serum ni. Sesuai gak ngan kulit muka Nina. Kulit semakin sihat selepas penggunaan yang konsisten. Berbaloi beli

Qeela said...

Oh mcm menarik jugak yea bila baca about serum Dr Beau ni..bahan-bahannya tu pon bagus2 semua tu hehe..best jugak dgr bila guna tu hasilnya memuaskan hati kan..nnt nk tgk2 more la serum Dr Beau nii..

mek yunie said...

Mek pernah cuba juga serum ni.
Alhamdulillah memang okei / sesuai dengan kulit wajah mek.
Serum penting untuk kekalkan kelembapan dan menjadi sumber vitamin kepada kulit wajah.

Airah Syahirah said...

Baca banyak review best produk ni teringin juga nak cuba nanti nak order la

Zharif Azis said...

nampak bagus produk dr beau nie untuk kulit ya. rasa nak cuba. nampak ramai bagi feedback positif jadinya baguslah tu. nak carilah nanti.

Ziana Eunos said...

serum ni memang bagus untuk rawatan kulit

Wan Syahida Kahar said...

Serum wajib kita pakai dan pilih yang bagus sebab serum bertindak merawat kulit. Siapa nak kulit cantik & sihat, amalkan serum setiap hari.

AyuArjuna BiGoshh said...

Suka dengan packaging dia. Senang dan praktikal. Akk suka mmg pakai serum ingat nak trylah jenama yg ini

RAIHANAH AHMAD said...

nice packaging, semoga selamat dipakai oleh semua pengguna ya

I am Vee said...

Thank you for sharing! I might need this! I really need to take care of my skin already!